tiistai 17. syyskuuta 2013

Tekniikan ihmelapsi

Joskus lähemmäs kymmenen vuotta sitten, kun koin olevani fiksu  ja filmaattinen (enää en mahda olla kumpaakaan..) koin, että minulla  olisi niinkin paljon sanottavaa, että kyllä nyt olisi blogille tarvetta.  Loin kun loinkin sitten blogin, pitkän ähinän ja ähellyksen jälkeen. Ja ainoat  jälkipolville tallentamani  sanat olivat lyhykäisyydessään "testing testing.."
Jokin ulkopuolinen taho meinaan olisi sitä mieltä,  ettei  niin nuorella tytönhupakolla vielä  mitään sanottavaa voi olla,  ja tekniikka kaikessa komeudessaan laittoi kapuloita rattaisiin niissä määrin, etten koskaan enää  päässyt kirjautumaan  blogiini.

Tästä jotenkin traumatisoituneena,  päätin  etten koskaan enää pierasekkaan moisiin nettipäiväkirjoihin. Niinpä tyydyin ruokkimaan valtavaa kirjoitusnälkääni julkaisemalla kolme  omakustanne-runokirjaa ja huutelamalla kokemuksen  vinkuvalla rintaäänellä  omiani keskustelufoorumeissa. Tai lähinnä yhdessä.  Ja oikeastaan vasta raskauduttuani. Eikä siinä vaiheessa kokemuksesta voinut vielä edes puhuakkaan. Mutta silti.

Ja nyt, uusi yritys blogin suhteen. Puolentoista tuntia tappelin  sitten jälleen, koska syystä tai yksinkertaisimmankin blogin avaaminen vaatii   näemmä jo tietoteknistä sanakirjaa. Siis mikä ihmeen "gadget"??  Ja josko haluankin kirjoitella nimettömänä? Vaikka  varmasti tutut miut täältä tunnistavat, niin silti haluaisin jonkinmoisen anonyymiyden säilöä.

Olkoon siis niin, että kutsukaa minua Blancoksi, ja pliiis  ilmoittakaa  josko  oma nimeni täällä vain kumminkin näkyy. Yritän sitten taistella tietäni  siitä eroon.

Halleluja! Blogi vol. 2. Olkoon se paljon antoisampi ja toimivampi kuin edeltäjänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti