torstai 19. syyskuuta 2013

Parhaat myyntipuheet TOP4

Ellei kukaan jo tiedä, olen liki fanaattinen TOP4-rakentaja. Aiheena milloin mikäkin.
Tässä ensimmäinen tänne lisäämäni.

Tässä vuosien varrella on tullut vastaan jos minkälaista myyntitykkiä omine persoonallisine myyntijippoineen, joissa on ollut jonkinsortin toivomisen varaa sit siltikin. Tässä ihan muutama esimerkki melkein onnistuneista mainostamisista.

1. "Ruutupaita 10e,  huom! Napit saattavat irrota!"

-Hienoa. Cittarissa  onneksi jo mainosplakaatissa  ollaan rehellisiä, ja tarkassa katselmuksessa huomaa vaaterekin flanellipaidoista puuttuvan jo  ennakkoon parit napit:D

2. "Osta tällanen heijastin. Tää on pehmee, tässä on turvallinen  hakaneula, eikä heijastin satu silmäänkään jos se siihen osuu!"

-Pidin erityisesti  koulutytön demostraatiosta siitä, miten  tuo litisteli heijastinta  silmäänsä vasten, sitten silmä itkuisena totesi silmän olevan vieläkin ehjä. Turvallisuussyistä jätin kuitenkin heijastimen ostamatta x)

3. Elisalta  kerran soitti myyntimies ja tarjosi  halpaa puhelinliittymää. Mie kerroin taistelevani paraikaa Elisan nettiliittymän toimimattomuuden kanssa, johon myyntimies vastasi viiden minuutin manauksella siitä miten hänelläkään  ei Elisan netti toimi ja reklamaatioihin ei vastata ku pomoja ei kiinnosta kuin riistää työntekijöitä ja jättää palkkoja  maksamatta  ja jos ne  jotain sit kuitenki vastaa ni syy on  aina muissa eikä niissä ja ja... mut hei! Täs ois silti halpa liittymä sulle! Pannaanko pakettiin:D??

4. Aina yhtä ihanan tuskaiset myynti-ilmoitukset, kuten "osta auton renkaat, saat auton kaupan päälle" (eräs ystäväni ihan oikiasti palasi rengas-ostoksilta pienen  pienen fiestan  kanssa juuri tuollaisen diilin tehtyään)

Miekin  sain kerran myytyä huutonetissa errään ruutu-raskauspaidan sanoilla "anoppini varmaan vihaa minua kun antoi tämän paidan..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti