torstai 19. syyskuuta 2013

Mua vaivaa Popeda-kirous! TOP4

Koko pienen ikäni olen yrittänyt päästä edes kerran näkemään Popedan, jostain kumman  syystä tielle on tullut aina yllätyksiä siinä määrin  että alan  uskoa ettei minnuu olo tarkoitettu Popedaa näkemään tahi kuulemaan.

1.  Ensimmäinen epäonnistunut yritys oli  päästä alaikäisenä festareille, jossa kyseinen pumppu soitti. Valitettavasti lähtöä edeltävänä iltana kuulin sukukokouksesta, johon  munkin  oli  pakko osallistua,  koska "kerran kymmenessä vuodessa on  vain pakko!".  Siinähän sitä sitten, mökillä murjottamassa. ystävät soittivat ja hihkuivat puhelimeen miten mahtavan keikan pojat vetivät ja oi on kuule uskomattoman  hienoa täällä,  kuinkas siellä?  Pöydän toisella puolen mummoni sisko jatkoi suolistovaiva-selvitystään  jo kolmatta varttia. Joten hauskaa, aivan helvetin  hauskaa mullakin  oli!

2. Toinen epäonnistunut yritys oli  matkata  noin 600km  Iisalmen olusille nauttimaan paikallisesta tunnelmoinnista Popedan  voimin. Sisäänpääsyä rajoitti kuitenkin liian vähäinen ikä, niimpä majoittauduimme  aivan portin kupeeseen, jotta kuulisimme Patea. Jostain kumman syystä portille majottautui  noin sata muutakin laitamyötäistä, ja piankos siihen pystytti paikallinen  humppapändilavansa ja alkoivat veisata "jos ei muuta keksi,  kelpaisiko seksi"-veisua ja sen sellaista. Olisihan se metka kokemus  ollut  muutoin, mutta ei siihen verrattuna, että matkaa oli takana, eikä Ukkometsosta kuullut pihaustakaan..

3. Kolmas Popeda-tunnelmointini oli jo täysi-ikäisenä etsiä tuo  legendaarinen ravintola  Ukkometso, jonne ajoin parin tunnin matkan + ilman navigaattoria hapuilu, vain todetakseni  ovella, että kyseinen pulju oli joko tehnyt konkurssin, tai  sattui muuten vain pitämään ovia  lukossa perjantai-iltaisin.  Niin, enhän mie oisikaan halunnut...

4. Viimeisin yritykseni oli firman  pikkujouluissa joukolla meno Sokos hotelli vantaaseen,  jossa Popedan oli määrä esiintyä. Taksissa  laulettiin  kuorossa jo Kersantti Karoliinaa, mutta yön  pikkutunneilla hämmennys oli  suuri,  kun lavalle nousikin Laura Voutilainen ja antoi uuden käsitteen laululle "vaarallinen yllätys". Siis mitä helv...?? Jaa, se Popeda esiintyikin naapuri raflassa eikä sinne  enää mahdu  sisään?  Jassoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti