torstai 19. syyskuuta 2013

Dieettihuiputukset TOP4

Itse viime keväällä eräänlaisen "elämäntapa-dieetin"aloittaneena olen jo huomannut monet tavat huiputtaa itseään. Varsinainen  dieettini  oli ehkä kaukana dieetistä, sillä laittamani tavoitteeni ei ole niinkään suositeltavat, vaan ennen kaikkea itselleni realistiset. Muunmuassa kahden karkkipussin viikkosallinta on toisille  hurjasti, miulle jo vuoden ajan viisi pussia viikossa syöneelle  hyvin vähän. Ja parin salikäynnin viikkotahti on toisille  vähän, miulle realistinen tavoite.

Noh,  vaikka tavoitteet ei olleetkaan järinkään kaukaiset, ja treenitahtikin oli aika löysä,  ja löysäilyn sallin muutoinkin,  niin kyllä se peruslaiska  luonne  vain löytää silti keinoja huiputtaa itseään;) Tässä  muutamat niistä:

 

1. Herkun muuttaminen "terveelliseksi".

Kahden  herkkupussin salliminen viikossa   ei selvästikkään riittänyt, kun alitajunta keksi muussata  mangojäätelöön appelsiininpalasia,ikäänkuin se ei enää  olisi herkuttelua, vaan pelkästään "terveellistä c-vitamiinin nautiskelua" Yeah right! Helpostippa hujahtaa puoli litraa jädeä, ihan vain yhen appelsiinin "lisukkeena". Ehkä  räikein itseni huijaus herkuttelussa oli suklaakakun ahmiminen terveysruokana koska.. noo... kanamunat on  kai ihan  terveellisiä, ja tässä on munaa. Ja suolaakin löytyy, pitäähän  suolatasapainosta huolehtia. Ja tästä tulee niin kova jano,  että juon aina  puoli litraa maitoa, ja maitohan vahvistaa luita!  Eli pelkkää terveysruokailua:)!!

 

2. Katseen siirto tulevaisuuteen

Ensin siirretään treenejä,  koska on liian kaunis päivä salilla hikoilemiseen. Tuon kauniin päivän vietät kuitenkin liberossa kirjotellen,  ja seuraavana päivänä ei voi tehdä ulkohommia kun sataa vettä. Voi  harmi.. just kun tänään oisin lähteny  sinne  ulkolenkille... Edellisviikon ulkolenkin kun esti koiran ripuli, ja toissapäivän salitreenin se, että se parempi saliasu oli pyykissä, ja huonoimmassa  vaan näkyy hikiläiskät  hanurissa, ja eihän sellainen  nyt sovi! Miksi koko maailma  on minun kuntoiluani vastaan!

 

3. Salisallimiset

Kun vihdoin päästään salille, on  pakko kiriä viikon unohtuneet treenit kerralla kiinni. Ekan vartin  puuskutat ilosena. Seuraavat puoli tuntia punasena, tunnin kohdalla itku tulee ja puolentoista tunnin treenien jälkeen  mietit kehtaatko oksentaa salin lavuaariin. Tuloksena rekan alle jäänyt fiilis, josta toivutaan lojumalla seuraavat neljä   päivää  sohvalla suklaabanaanien kera. Joka  paikkaan särkee, etkä edelleenkään ymmärrä, miten  ihmeessä onnistuin vatsalihaslaitteessa saamaan RINNAT  kipeäksi! Paska sali, paskat laitteet.

 

4. Puntari huijaa.

Vaikka kuinka oot treenannu ja  dieettöiny, niin paino senkuin pysyy samassa! Toisaalta... Oot aina  epäillytkin ettei vanhempiesi vaaka toimi ihan kunnolla vaan heittää ylikanttiin, toisekseen, tänään sulla on vähän painavemmat farkutkin  jalssa ja  tukka! Tukkakin on  vielä märkä kun kävit just suihkussa! Se fledahan imee varmaan viiden  litran eestä vettä, ja nostaa kilomäärää.  Sehän se olikin! kyllä tässä fitness-vartalo vielä kesäksi tehdään:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti