torstai 27. marraskuuta 2014

Lisäännymme hallitsemattomasti!

Tai siltä tämä toisinaan tuntuu, vaikka mistään vahingoista ei olisikaan kyse.
Viikonlopun saldoksi tuli kourallinen rotanpoikasia jälleen (kasvatan jokaisen tappamani tilalle yhden kesyn), ja toissailtana käynnistyi sitten meidän morkienkin synnytys, joka eteni hyvällä mallilla aina kalvojen puhkeamiseen ja vesien menoon, kunnes pysähtyi sitten kuin seinään. Ja hyvä niin. Illalla meinaan näkyi sitten röntgenissa kolme pentua, joista ensimmäinen oli asettunut poikittain luukulle, eräänlaiseksi tulpaksi.

Niinpä talossamme on nyt sitten kolme sektiopotilasta.

Ja 700 euroa lisää velkataakkaansa kasvattanut.  Aina ei mene kaikki niinkuin on suunnitellut, mutta pääasia kuitenkin, että niin emä kuin piiperotkin selvisivät kaikki hengissä ja voivat hyvin:) Mitä nyt Lunttu vähäsen oli kuutamolla, mutta heti kuitenkin perillä jälkeläisistään. Kun Yayakkimme aikanaan läpikävi sektion, ei tuo raukka tiennyt yhtään että mikä hemmetti se pieni pörröinen maggara siinä vieressä oli, ja mistä se oli siihen tullut:)

Koska konkurssimme vain syveni sektion myötä, minnuu kiellettiin nimeämästä pentuja niin epämyyvillä nimillä kuin Tulppa, Tuhnu ja Tutina.  Mielestäni ne olivat juuri nimensä näköisiä ja oloisia, ja yleensä ne ensimmäiset mieleen tulevat nimet jäävät elämään vaikka niistä kuinka ravistelisikin irti. Mutta hei, osaan miekin myöntyä joskus, joten uudet palleromme kulkevat nyt toistaiseksi nimillä Viiwi, Wagner ja Wallu.


Muutoin nämä muutamat päivät ovat menneet jälleen tekniikan suhteen kirotessa. Vasta muutama kuukausi sitten ostamamme läppäri päätti hukata näppäimistönsä, netti kaatui vuorokaudeksi ja kännykkäni päätti aloittaa final countdownin itsetuhoutumiseen.
Kun vihdoin sain soitettua töihin ja ilmoitettua tulevani perjantaina hakemaan uutta puhelinta, ei mennyt kuin tunti, kun sain sähköpostin startanneista yt-neuvotteluista.
Fuck.  
No joo, tiedän ettei nämä neuvottelut vielä ainakaan koske minnuu, mutta tulipa heti sellainen fiilis, ettei taida olla mikään paras mahdollinen hetki mennä konttorille kerjäämään uutta kännykkää hajonneen tilalle kun siellä parutaan menetettyjä työpaikkoja. Ehkä mie pitäydyn jatkossa vaikka pullopostissa ja savumerkeissä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti