perjantai 31. lokakuuta 2014

Parisuhteen kulmakivet TOP4

Hetket, jotka kohdatessa kumpikin tietää, että takaisin ole enää paluuta.

1) Esitietojen hankinta

Suhteen ollessa vielä orastavalla asteella tulisi perustiedot hommata haltuun mahdollisimman pian, sillä tietyssä pisteessä menee jo hävyttömyyden puolelle, jollet tiedä esimerkiksi kumppanisi ikää tai alkuperäistä koulutusta. Yleinen oppi on, että nimi olisi hyvä tietää ennen suhteen viemistä fyysiselle tasolle. Tämä ei koske pelkästään miehiä, sillä todistettavasti myös joku nainen on joskus joutunut häpeissään varmistamaan kumppaninsa nimen kesken sitä kauneinta. Kröhm...
Puolustuksekseni voinen todeta kuitenkin päätyneeni hänen kanssaan naimisiin:)

Eipä sen puoleen, toisilla saattaa mennä kuusikin vuotta oppiakseen kuinka puoliso juo kahvinsa.


2) Pieruneitsyyden menettäminen


Hetki, jonka jälkeen siveys on menetetty, ja se pahanhajuinen pirulainen saapuu ajasta ja paikasta riippumatta väliinne. Muistan kuin eilisen, missä ja milloin mieheni ensimmäisen kerran pieraisi.  Tämän jälkeen hän onkin haissut vieressäni häpeilemättä vuoden jokaisena päivänä.

Keskivertonaisella tuo pieruneitsyys menetetään vasta kun yhdessä on oltu vähintään neljä vuotta ja opittu, että kummankin kakka sanoo plumps, kun se veteen osuu. Tätä ennen jopa mahan häiritsevä pulina saattoi saada noloksi, vaikka kumppani paskoisi alleen siinä vieressä.

Meissä naisissa on jotain rakennettu todella pahasti pieleen jo alkupalikka-vaiheessa...


3) Yllättävien kysymysten aika

Joka suhteessa päädytään kuitenkin jossain vaiheessa siihen, että esiin tulee kysymyksiä, joiden ääneen lausuminen saa vastakkaisessa puoliskossa aikaan kulmakarvojen lentämisen taivaaseen.
Esimerkiksi kun puoliso kysyy useamman avioliittovuoden jälkeen vakavalla naamalla, onko huuleni aidot, tulee miettineeksi sadasosasekunnin ajan, onko tuo mahdollisesti tosissaan, vai tunnemmeko toisiamme lainkaan?  Olenko ihan varma,  ettei huuliani ole ohimennen täytetty?

Voi, uskoisin kyllä huomanneeni jos joku olisi lähestynyt niitä neulan kanssa!

"Mitä?? Ootko sä aiemmin asunut tässä ihan naapurissa??"

Kuten sanoin, perustiedot jo heti alussa kuntoon.  Tämä pätee edelleen myös naisiin...


4) Kun jotkut kysymykset eivät enää yllätäkkään

Sitten on väistämättä myös se hetki, jolloin oudoimmatkaan kysymykset eivät saa sinnuu enää yllättymään.  Tähän kategoriaan voisi mainita esimerkiksi hiljaisen taksimatkan takapenkillä ja puolison yhtäkkisen tyynen kysymyksen; "Kulta, satuitko äsken sylkäsemään mun korvaan?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti