lauantai 23. elokuuta 2014

Tissiäiset

Tällainen sanahirviö tuli tännään vastaan. Että joku jossain on pitänyt tissiäiset.  Ja mie ihan kuutamolla siinä sitten olenkin ihmetellyt muiden libbemammojen kanssa että onko se mahdollisesti jonkinmoinen imetysiltama:D
Nevöhööd.
Kaikenmaaliman ronskia mielikuvia alkoi nousta mieleen mitä mahdollisesti sellaiset tissiäiset pitäisivät sisällään.  Imetystä ringissä? Ristiin imetystä toisten kersoilla? Nännien vertailua, kellä on rupisimmat ja verisimmät, kenellä auttoi tummeli ja kellä ei?  Entä pääseekö sinne korvike-äidit, vai potkitaanko moiset epä-imettäjät niska-pers-otteella pihalle? Pumppaillaanko siellä rintapumpuilla vai kuinka?

Sitten joku osasi kertoa, että siinä juhlitaan imetyksen loppumista.

Ahaa! Eli viinailta siis naisten keskuudessa:D  Hitto.  Juhliihan ne miehetkin kaikenmaaliman kissanristiäisverukkeella vaikka mitä. Kunhan kaljottelevat aina jonkun puitteissa. Miksei siis naisetkin?
Koska miulta ei ole maitoa tippunut eikä herunut ennää muutamaan viikkoon, voisinkin tänään viettää tissiäisiä itekseni. Pyysin miestä hakemaan mulle siideriä liiteristä, ja jollei se tuo, käyn aitasta hakemassa viskipullon ja juhlin tissien itsenäistä elämää. Thank god korvikkeet:)

Asiasta innostuneena aloin taas googlettelemaan mitä muuta voisi juhlia kuin tissiäisiä. Netti osasi kertoa mm. söpöilyjuhlista jossa halaillaan ja paijaillaan. Tämä nimenomaan ei-seksuaalisella tavalla. Itse olen kyllä aika huono halailemaan ketään perheen ulkopuolista ilman että siihen tullee jonkinsortin tunnelataus, joten tässäkin  tarttisin ehkä sen viskilekan kumoamaan tilanteen outouden mielestäni.
Okei. Passaa.

Netti osasi ehdottaa myös taulun tupaantuliaisia, jossa kilistellään uuden taulun tai muun huonekalun saapumista tupaan. Näin pikasesti mietittynä meille ei ole mitään uutta elämätöntä saapunut näiden seinien sisälle hiljattain, mutta eikös sama konsepti toimisi päinvastoin? Eli miun puolestani voitaisiin kyllä kilistellä poismenoilla. Esimerkiksi se saakutin ruma sohva joka läksi jokunen viikko sitten. Tai se sängyn puolikas. Myös hajonneet kodinkoneet oli iloinen tapahtuma kantaa mäjelle. Mutta ne taitaapi mennä sitten hautajaisten piikkiin sekä mahdollisiin valvojaisiin?

Vaihtoehtoina oli myös silitys-, ja kuunnelmailtama, jossa kokoonnutaan yhteen silittämään pyykkiä ja kuuntelemaan kuunnelmaa. Siis What?? 
Okei, se ei ole miun juttuni. Kirjainjuhla kuitenkin kuulosti ajankohtaiselta, sillä siinä juhlittiin ristiäisten tavoin lapsen nimeä. Tai nimen sijaan paljastettavaa ensimmäistä kirjainta nimestä. Olisi tarjolla  Lakua ja Limettiä. Siellä sitten Laulettaisiin ja Limbottaisiin ja kuunneltaisiin Las Ketchuppia.

Mikä vain passaa. Kunhan tänään saa tunnin lapsettoman hetken, saan nauttia rauhassa kuumasta suihkusta, siideristä ja puolesta askista ketjussa poltetuista tupakeista niin mie oon tyytyväinen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti