torstai 8. toukokuuta 2014

...ja pelti kolisee!

Näin siis tänään. Kollegan perässä ajelin kohti  asiakasta, kun liikennevaloissa pysähdyksissä ollessani jysähti. Sekunnissa hyttini täytti valtava paperisade  kun kaikki raportit, työmääräykset, käyttöturvatiedotteet, kalenterit ym.  ym. vaihtoi paikkaansa. Ei muuta kuin hätävilkut päälle ja autosta ulos.
Tuuli tempaisi sitten tietysti osan papereista mukaansa, ja niimpä seurasin kollegani kanssa miten Vantaalle levisi tyhjät käyntiraportit kuin flyerit  ikään. Näky oli kovin surrealistinen, mutta koska lentolehtiset eivät olleet täytettyjä, eikä näin ollen sisältäneet mitään asiakastietoja,  näin paremmaksi  olla juoksematta perässä. Hengestään kun  tuntuu pääsevän vähemmälläkin.

Ensin tuli litanja voimasanoja, jonka  jälkeen tilanteen surkuhupaisuus ryöpsäytti  naurun pihalle. Takaa kömpi jälleen astetta kompaktimmasta pökötistään kaiken savun keskeltä juuri kortin saanut kundi, joka oli selvästi tilanteestaan järkyttynyt. Valitettavasti  tuon suurisilmäinen alahuulen väpätys laukaisi mussa vain kahta kauheamman naurunpuuskan.
Siinä mie seison keskellä kaatosadetta Jumbon  vilkkaimmissa valoissa myrskyn viedessä duunipapereitani, keskenkasvuinen kundi kiinni autossani. Oisi ennemmin vaikka liftannut, oisi saanut kyydin turvallisemminkin.

Mikähän hitto siinä on, kun nuo tahtoo vuoroinperään sukellella  mun takakonttiini? Toinen peräänajo jo kuukauden sisään, vaikkakin tosin ensimmäiseen olinkin syypää, niin  näin se karma kostaa.
Voi sitä häpeän määrää kun työnjohtoon lähti taas soitto,  että tässä sitä kuule taas  ollaan... Vielä  enempi hävetti tosin viedä korikorjaamolle vahingot kuvautettavaksi kun vastaanottomiekkonen tuijotti minnuu hämillään ja ihmetteli että hittoakos mie vielä siellä teen, mun aikahan on vasta ensiviikolla?

Juh, mutta tosi kiireisillä ehtii uudet vauriot jo kehiin ennenkö ees edellisiä saa paikattua. Tuo taisi olla auton viimoinen ehjä  ja alkuperäinen kohta. Siis OLI. Eipä ole enää. Takaoviakaan ei saa auki, onneksi mie en taida kontista enää hirmusesti mitään kaivatakkaan..

Seuraava autoni taitaa olla panssarivaunu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti