sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Äitiyden iloja osa 7, kun mamma poseeraa alasti...

Vain lapsi osaa puheillaan saada aikuiset häpeämään niin, kuin miten nyt hävetäänkään. Yhtälailla kiusallisia hetkiä aiheuttaa puhetta, joilla on todellisuusperää tai sitten ei lainkaan..

Yksi tällainen hetki tuli vastaan vanhemmillani, jossa koiranpennun pissapaperista pilkisti esiin "Aatami etsii Eevaa"-sarjan yksi alaston naisosallistuja.  Esikoiseni räväytti silmät auki ja kajautti ilmoille pysäyttävän huudon; "Äiti, sä oot lehdessä! Miks sulla ei oo vaatteita ollenkaan päällä??"

Ja mie yritin niin vaivihkaa kuin mahdollista, kiirehtiä katsomaan paperia. Vaikka siis tiesin, että vaikka sinne nyt joku vuosien takainen iänikuinen promokuva olisikin eksynyt, niin kaikissa niissä esiinnyn kuitenkin vaatteet päällä. Aina.

"
Kiistanalainen kuva...
-"No mutta eihän äiti oo lehdessä..."

-"Oo-ot! Ja ihan alasti!"

Ei mennyt sekunttiakaan kun vanhempanikin olivat kerääntyneet tuota pissa-alustaa tuijottamaan säikähtäneenä. Isäni eritoten pumppua pidätellen varmaan mietti että taas se perkele on keksinyt jotain...!

-"En toi oo minä, ei äiti oo lehessä!"

-"Ootpa, kato, tolla on sun tatuointikin."   Näin nelivuotias pikkuvanha pätijä sulki keskustelunsa voitokkaana, ja isäni haukkoi kahta kauheammin happea.

-"Onko sulla TUOLLAKIN tatuointi??"

Siinäpä oli vaikea lähteä kieltämäänkään,
Mutta se lehdessä ollut alaston nainen. Se en kuitenkaan ollut minä. Sillä vain oli mun tatuointini.
Toivottavasti tämä tarina ei jatka omaa elämäänsä tarhassa, jossa äiti saa uuden ammatin itselleen.
Alastonmallin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti